Hvis du skal male en væg, et rum eller et helt hus, så er du garanteret på udkig efter maling til en god pris. Der er markant forskel i kvaliteten af forskellige typer maling, og det skal du huske på – men det betyder ikke, du ikke kan undersøge, hvordan du sparer lidt penge. Læs med i den her artikel for at lære mere.

Få maling fra din maler

Hvis du hyrer en professionel maler, kan du typisk få billigere maling gennem dem. De kan have aftaler eller købe momsfrit gennem arbejdskonto, og det kan ofte inkluderes i din samlede pris.

Hør din maler om, hvilke muligheder, du har. Hvis du ikke er kræsen, kan det også være, de har noget på lager fra et tidligere projekt, du kan få til næsten ingen penge. Så hjælper I hinanden og får begge noget ud af det – du får maling, de rydder op.

Mængderabat: Er det dét værd?

Det er ikke altid, billig maling er pengene værd. Du kan ofte få tilbud på større mængder, altså mængderabat, men er det pengene værd?

Hvis du køber store mængder billig maling, men brænder inde med det meste af det, var det så pengene værd? Selvom literprisen måske var billig, har du stadig brugt mange penge på noget, du ikke kan bruge.

Regn på det, inden du gør brug af mængderabat. Det kan ofte ikke betale sig, hvis det drejer sig om en enkelt væg eller et enkelt rum, men er der tale om hele huset, er det noget, du kan undersøge nærmere. Spørg ved din lokale malerforretning og hør, hvilke tilbud, de kan komme med.

Bemærk, at specialblandinger ikke kan returneres til butikken. Bestemte farver kan du altså ikke komme af med, når de først er blevet købt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *