Der er mange udendørs bænke i byerne og på landet, og de bliver brugt flittigt til mange forskellige ting. De kan stå på toppen af klitterne, hvor man kan nyde en god udsigt over havet. Der kan stå bænke inde i byen, så man kan tage en kop kaffe på en pause fra shoppeturen eller mens man venter på en bus. Et borde og bænkesæt kan også pynte inde i skoven, så man kan sidde ned og spise sin frokost. Der er brug for udendørs bænke, og de skal helst pynte i bybilledet.

Design

Der er mange former for bænke og mange forskellige design. En bænk behøver ikke bare være et stykke træ med et par stålben. En special bænk kan gå i et med omgivelserne eller blive en dekoration i miljøet i stedet for bare at være en siddeplads. Udseendet af bænken kommer blandt andet an på, hvilket materiale der bliver brugt. En træbænk er pæn de fleste steder, hvor en special udendørs bænk af stål kan passe bedre til områder uden så meget natur. Derudover skal der være en vis komfort, så der skal tænkes over, hvordan bænken skal formes i forhold til, hvordan man sidder bedst. Den kan have et ryglæn eller armlæn eller ingen af delene afhængigt af, hvor meget plads der er og hvor meget komfort, der er brug for. Her kan du finde en udendørs bænk til byrumsprojekter . Det er en special udendørs bænk med et smukt design, der passer ind mange forskellige steder.

Holdbarhed

Udendørs bænke skal desuden kunne holde til en del mere end indendørs bænke. Det skal også tænkes ind i designet, at bænken ikke skal rådne efter en enkelt nat i regnen, men skal kunne holde i mange år, hvor den bliver udsat for regn, vind og slud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *